Verspreidingsproducten

Huis-aan-huisverspreiding van drukwerk

Huis-aan-huisverspreiding van drukwerk
Landelijke verspreiding
Verspreiding huis-aan-huis bladen/kranten
Bezorging buitengebieden
Promotionele acties /mailhandling
Een verspreidplan op maat
Regionaal
Onze opdrachtgevers kennen van der Meer als hét verspreidbureau in de regio’s Dordrecht, Alblasserwaard, Vijfheerenlanden, Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Heusden en Altena. Iedere week op maandag en dinsdag bezorgen wij vanuit onze distributiecentra in Dordrecht en Gorinchem het reclamedrukwerk voor o.a. supermarkten, winkelketens, drukwerkmakelaars, reclamebureaus, bouwmarkten etc. Ook in de afgelegen gebieden zoals Hania's Polder, de Biesbosch en ‘t Lingebos wordt bezorgd.

Het drukwerk dat via ons netwerk wordt verspreid, heeft overigens bewezen op extra attentiewaarde te kunnen rekenen. Het wordt namelijk niet eerst geseald in drempelverhogend plastic, maar netjes ingevouwen afgeleverd.

Doordat drukwerk van lokale bedrijven/winkels gecombineerd wordt met de verspreiding van grote landelijke supermarkten/winkelketens, krijgen juist de lokale folders extra aandacht. Een gegeven waarvan met succes gebruik wordt gemaakt.

Landelijke verspreiding
Voor verspreiding van drukwerk met een landelijke dekking, werkt van der Meer nauw samen met een netwerk van 29 andere verspreiders door heel Nederland. Zij streven dezelfde hoge kwaliteitseisen na en zijn op de hoogte van de lokale logistieke problematiek. Er kan zodoende direct ingespeeld worden op bepaalde situaties ter plaatse. De complete organisatie kunt u aan Van der Meer overlaten die tevens het aanspreekpunt blijft. Van der Meer biedt de mogelijkheden en logistieke ondersteuning van een grote organisatie, zonder in flexibiliteit en persoonlijke aandacht in te boeten. Dat praat een stuk makkelijker, werkt sneller en kost minder.

Verspreiding huis-aan-huis bladen/kranten
Een groot aantal kranten belandt wekelijks via de bezorgers van van der Meer op de deurmat. Ook in de afgelegen gebieden. Bezorging op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van de volgende huis-aan-huisbladen:

Het Kontakt editie Vianen
Het Kontakt editie Leerdam
Het Kontakt editie Land van Heusden en Altena
Het Kontakt editie Bommelerwaard
Het Kontakt editie Alblasserwaard
De Brug
De Toren
Het Nieuwsblad Land van Altena
De Stem van Dordt
De Zakengids
Gorcumse Courant
Extra Nieuws
De Kombinatie
Vijfheerenlanden
De Vonk Sliedrecht
De Vonk Alblasserdam
Papendrechts Nieuwsblad
Betuwe Courant
Rhenense Betuwe

Door onze aanpak hoeft niemand het lokale nieuws en de aanbiedingen van adverteerders te missen. Het bezorgingstraject wordt namelijk afgesloten met een effectief nabezorgingssysteem. Mocht iemand onverhoopt de krant gemist hebben, dan wordt deze direct de volgende dag nabezorgd. Ook preventief wordt de kwaliteit van de bezorging hoog gehouden, onder andere door het houden van steekproeven.

Bezorging buitengebieden
Als professionele verspreider nemen wij ieder adres serieus en daar horen ook de afgelegen huizen en locaties bij. De Alblasserwaard bijvoorbeeld is nu eenmaal een landelijke streek. Speciaal voor deze gebieden bieden wij de zogenaamde buitengebiedenservice. U kunt van deze service gebruik maken door samen met de huis-aan-huisbladen op woensdag en donderdag drukwerk en folders te laten bezorgen.
          

 
Promotionele acties /mailhandling
U kunt het zo gek niet bedenken, of wij zorgen dat het bij uw doelgroep komt. De mogelijkheden ten opzichte van geadresseerde reclame zijn dan ook vele malen groter, doordat er vrijwel geen beperkingen zijn ten aanzien van formaat en aard van het te bezorgen item. Ook het hele voortraject van fulfilment regelen wij desgewenst, zoals het inprinten van begeleidende brieven, insealen of bijsluiten, op voorraad houden van producten, afhandelen van follow-up etcetera. Hiertoe werken wij nauw samen met een van Nederlands grootste aanbieders op dit gebied: Wial BV in Etten Leur. Meer info: www.wial.nl

Een verspreidplan op maat
Bent u op zoek naar speciale wegen om drukwerk, mailpacks, boekjes en dergelijke bij uw doelgroep te krijgen, dan hoeft u het wiel niet opnieuw uit te vinden. Door onze jarenlange ervaring en ver doorgevoerde automatisering zijn wij in staat oplossingen te bieden waar u in eerste instantie misschien niet aan gedacht zou hebben. Aan de hand van wijkprofielen kunnen wij de verspreiding afstemmen op uw specifieke doelgroep en hiermee het kwalitatieve bereik aanscherpen. De kleinste eenheid die u kunt 'bewerken' is een folderwijk. Het inschakelen van onze expertise in een vroeg stadium van uw actie loont zeker de moeite. Verspreiden is een vak dat niet alleen de hekken sluit, maar tevens nieuwe deuren openzet.