Verspreidingservice zonder grenzen

Verspreiding is een krachtig marketinginstrument. Het effect van uw kostbare folder of uiting staat of valt bij de wijze van ontvangst bij uw doelgroep. Gewoon een kwestie van duizenden bezorgers dagelijks, in weer en wind, weten te motiveren en te organiseren? Dat ook, maar als professionele verspreider heeft van der Meer een breed pakket aan diensten. Wij hebben een aantal verspreidingsproducten ontwikkeld waarmee u zich op winstgevende wijze op de markt kunt begeven, ongeacht de omvang van uw opdracht.

In het gebied Rivierenland en omstreken heeft van der Meer een naam opgebouwd als hét regionale verspreidbureau. Om dicht op de markt te kunnen zitten wordt het gebied bestreken vanuit twee vestigingen: Gorinchem en Dordrecht. Wij kennen onze opdrachtgevers en onderhouden tevens een goede relatie met onze bezorgers. Deze laatsten hebben aan van der Meer een sociale, goed betalende opdrachtgever, met beloningen die boven het landelijk gemiddelde uitkomen. Na 25 jaar ervaring met een jaarlijkse verwerking van 100 miljoen folders; 5 miljoen logistieke handelingen en 6,8 miljoen huis-aan-huisbladen per jaar, is van der Meer weliswaar een verspreider van formaat, maar met beide benen op de lokale grond. Of het nu gaat om drukwerkverspreiding voor een landelijke winkelketen of de nieuwsbrief van een plaatselijke voetbalvereniging; iedereen kan op dezelfde service en betrokkenheid rekenen. Een lage overhead werkt bovendien door in gunstige tarieven. Voor ons enthousiaste, hardwerkende team is niets teveel om u te adviseren en uw boodschap heelhuids op de plaats van bestemming te krijgen.

Landelijke dekking
Verspreidopdrachten die om een landelijke dekking vragen, worden vanuit een hecht samenwerkingsverband met een 29-tal collegabedrijven aangepakt. Allen hanteren hetzelfde kwaliteitsniveau en kennen de lokale logistieke structuur. De regie houden wij daarbij in eigen hand. De combinatie van een persoonlijke aanpak , moderne distributiemethoden en hoogwaardige besturingssoftware, garandeert een effectieve en betrouwbare uitvoering van iedere opdracht; groot of klein, regionaal of landelijk.

Wordt alles wel goed bezorgd?
Een veelgestelde vraag. U moet er uiteraard niet aan denken dat uw dure drukwerk ergens in een container belandt, in plaats van in de brievenbus. Of, dat een belangrijk deel van uw doelgroep niet wordt bereikt, omdat er voor de betreffende wijk geen bezorger is. In beide gevallen kunnen we u gerust stellen. van der Meer heeft bezorgers in het gehele verspreidingsgebied, waardoor u een dekking van nagenoeg 100% realiseert. Bovendien passen wij een intensief controlesysteem toe op de bezorging, zowel preventief als door middel van nabellen. Mocht er desondanks toch nog een adres overgeslagen worden, dan bezorgen wij uw drukwerk of krant direct persoonlijk na. Als regionaal bedrijf kunnen we direct inspelen op lokale ontwikkelingen.